Palmer’s Cocoa Butter Formula + winactie!

Categoriën Huidverzorging

Palmers Cocoa Butter Formula

Het merk Palmer’s kende ik wel van naam en ik heb het ook in de schappen zien staan bij Kruidvat maar om één of andere reden had ik er nog nooit iets van geprobeerd. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Dit merk bestaat al meer dan 160 jaar en is voornamelijk bekend om de geweldige Cocoa Butter Formula. Uit deze lijn heb ik dan ook drie producten geprobeerd en ik kan je alvast verklappen: ik vind ze geweldig! Lees snel verder voor mijn review en wat je moet doen om kans te maken op één van de drie Palmer’s pakketten!

Palmers Cocoa Butter

De bekendste productlijn van Palmer’s is wel de Palmer’s Cocoa Butter Formula. Alle Palmer’s Cocoa Butter Formula producten zijn op basis van 100% zuivere natuurlijke (gecertificeerde organische) cacaoboter. Elk huidtype, maar met name de droge, gevoelige huid, heeft veel baat bij deze verzachtende en verzorgende producten.

Palmers Cocoa Butter

Palmer’s Cocoa Butter (5,29)
Cacaoboter, ik ben er gek op! Ik gebruik het vooral wanneer mijn huid zo droog is dat zelfs de meest voedende bodylotion die ik heb staan, niet helpt. Cacaoboter werkt dan voor mij al-tijd. Het maakt mijn huid weer heerlijk zacht en droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik gebruik het eigenlijk alleen op mijn lichaam maar er zijn ook mensen die zweren bij cacaoboter voor je gezicht. Tip: wil je je zomerse kleurtje langer behouden? Smeer je dan in met cacaoboter of een bodylotion op basis van cacaoboter. Het is namelijk belangrijk om je huid zo goed mogelijk te hydrateren en zacht en soepel te houden (uitdroging is funest!). Je bruine kleurtje zal dan veel langer aanhouden!

Palmers Cocoa Butter

Zo ziet de cocoa butter van Palmer’s eruit. Een harde, stevige boter die smelt door de warmte van je huid en gemakkelijk uitsmeert. Het trekt niet helemaal in maar laat een dun vettig laagje achter dat verzorgend werkt en een mooie glans geeft.

Palmers Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand cream

Palmer’s Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand Cream (3,39)
Mijn voornaamste eis voor een handcrème? Dat hij snel intrekt. En laat deze handcrème van Palmers nu ‘fast absorbing’ zijn! Daarnaast moet hij natuurlijk goed werken en lekker ruiken, maar dit zit wel goed bij deze handcrème.

Palmers Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand cream

Hoewel deze handcrème ook boordevol cacaoboter zit, laat hij geen vettig laagje achter. Gelukkig maar, want dat vind ik niet zo prettig op mijn handen. Hij trekt razendsnel in en mijn droge handen zijn weer lekker zacht. Hij ruikt niet echt naar cacaoboter maar meer fris (heel subtiel) naar citroen en sinaasappel.

Palmers Cocoa Butter Formula Lip Balm

Palmer’s Cocoa Butter Formula Original Ultra Moisturizing Lip Balm met SPF 15 (2,19)
Ik heb een nieuwe favoriete lippenbalsem! Er zijn een aantal eisen waar een lippenbalsem bij mij aan moet voldoen en deze van Palmer’s heeft het allemaal.

  • Verzorgt hij mijn lippen goed? Check.
  • Blijft hij lang zitten? Check.
  • Hygiënisch aan te brengen? Check.
  • Betaalbaar? Check.

Als bonuspunten bevat hij ook nog beschermende vitamine E en UV-bescherming SPF15.

Palmers Cocoa Butter Formula Lip Balm

Er is ook een Dark Chocolate & Cherry variant, met een smaakje en een subtiel rood tintje. Die lijkt me ook geweldig!

Winactie

Het lijkt me duidelijk; ik ben razend enthousiast over deze producten met de Cocoa Butter Formula van Palmer’s! Heb ik jou ook enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Doe dan mee met de winactie en maak kans op één van de drie Palmer’s pakketten met al deze producten erin én heerlijke Droste Pastilles! Om kans te maken hoef je alleen maar een reactie achter te laten waarom jij graag één van de drie pakketten zou willen winnen. Meedoen kan t/m 8 juli 2014.

Daarnaast heeft Palmer’s tot en met 26 juli een hele leuke actie lopen bij Kruidvat. Bij aankoop van een Palmer’s product ontvang je een activatiecode waarmee je kans maakt op 200 prijzen, waaronder een scooter en een zonvakantie naar Kos! Deze code kan geactiveerd worden via www.kruidvat.nl/palmers. Om kans te maken op een van de prijzen vertel je in een paar zinnen of woorden waarom jij Palmer’s het beste product vindt.

Maar dat is nog niet alles. Er is ook een modellenwedstrijd i.s.m. Kruidvat waarbij je kans maakt om het gezicht van Palmer’s te worden en een prachtige fotoshoot met een Nederlandse topfotograaf! Zie jij jezelf al stralen in een mooie reclamecampagne? Pak dan deze kans en wie weet volgt er een glansrijke carrière als fotomodel voor je. Schrijf je direct in en stuur de mooiste foto’s van jezelf en motivatie naar: facebook@kruidvat.nl. Inschrijven kan van 28 juni t/m 26 juli. Via de Facebookpagina van Palmer’s en Kruidvat word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond deze spannende wedstrijd.

Advertorial

Liefs, Laura

15 thoughts on “Palmer’s Cocoa Butter Formula + winactie!

  1. Allen al voor de Droste-chocola zeg ik: JAAAAAA ik doe mee :-) Naar de producten ben ik uiteraard ook erg nieuwsgierig! Ben benieuwd, duimen maar. Groetjes, Corinne.

  2. Ik heb eens een pot gehad, heel lang geleden en it does wonders! Heerlijk spul! Hoe lekker ook, heb net wat bij je gewonnen dus laat deze aan mij voorbij gaan :-)

  3. Oh wat super leuk, ik zou dit heel graag willen winnen, ten eerste omdat ik het merk ook nog nooit gebruikt heb, waar ik me nu opeens voor schaam want waarom niet, het klinkt zo goed! Ten tweede.. cacaoooo <3

  4. leuke winactie weer!! :D
    ik zou dit graag willen winnen, omdat een goede verzorging + de bruine kleur van je huid langer behoud, ideaal dus!! en daarnaast ook nog lipverzorging met SPF, kan niet beter!
    ik zelf ook nog nooit van dit merk gehoord haha!
    xxx stephanie

  5. Waaaauw wat een prachtige producten! Ik ben vooral razend enthousiast over de lippenbalsem. Helaas heb ik ontzettend veel last van droge lippen waardoor er ontzettend veel velletjes aan komen te hangen. Onwijs lelijk en met een lipstick verergert dit effect alleen maar meer! Misschien dat m’n zoektocht naar de perfecte lippenbalsem eindigt na het proberen van deze beauty. Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Fingers crossed, duimen maar! Liefs, Denise

  6. Wau! Lijken me heeeele fijne producten!
    Ik heb een heel gevoelige huid, heb 1 keer eerder een product hiervan geprobeerd, en die verzorgde geen uitslag! Ik zou graag kijken of de rest van deze producten net zo goed bevallen en goed doen voor mijn gevoelige huidje!

    Liefs

  7. Wat een leuk pakket! Ik heb sinds kort striae gekregen en ik heb gehoord dat Palmers daar heel goed tegen werkt, dus ik zou supergraag winnen om toch nog het strand op te durven deze zomer :3

  8. Wat een leuke actie! Ik zou dit pakket graag winnen omdat ik een vrij droge huid heb en daardoor goed voedende en verzorgende producten moet gebruiken. Na jouw review ben ik dan ook heel nieuwsgierig naar deze producten van Palmers mede omdat cacaoboter erg goed is voor de huid!

  9. Ik heb vaak erg droge benen, dus ben erg benieuwd of deze butter ervoor kan zorgen dat mijn huis goed gehydrateerd blijft! Ik doe graag mee om dit te proberen. Leuk actie! Producten lijken me heerlijk (alled met cacao;-).

  10. Wauw, dat pakket wil ik zeker graag winnen! De foto’s bij dit artikel maken me helemaal hebberig en de review wekt des te meer mijn interesse! Zouden deze producten mij eindelijk van mijn droge huid en handen af kunnen helpen, zodat ik helemaal verzorgd de zomer in kan?!

  11. Ik denk dat deze producten me erg van pas komen bij mijn vakantiejob, hallo ruwe handen en droge lippen! Ik doe dus heel graag mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.